Q&A

Wat is de verzendtijd van jullie producten?
Het duurt 2-4 dagen om uw bestelling te verwerken en vervolgens 2-3 weken om te leveren.

Verzenden jullie wereldwijd?
Ja. We verzenden wereldwijd.

Waar vandaan verzenden jullie producten?
Onze kantoren zijn gevestigd in Meise, België. Ons internationale magazijn bevindt zich in China.

Geeft u tracking informatie over het product?
Ja, wacht 3 dagen na uw bestelling en vraag het ons via e-mail op info@vannity.eu

Ik mis enkele artikelen in mijn bestelling, wat gebeurt er?
Onze producten worden apart verzonden volgens uw bestelling. Als uw bestelling artikelen uit twee verschillende magazijnen bevat, zullen er twee leveringen plaatsvinden. De rest van de bestelling zal waarschijnlijk binnenkort aankomen.

Ik heb een beschadigd artikel ontvangen. Wat kan ik eraan doen?
Het spijt ons dat te horen. Stuur ons gewoon een foto van het beschadigde artikel in kwestie naar het e-mailadres: info@vannity.eu en wij sturen u zo snel mogelijk een vergelijkbaar vervangend artikel.

Waar zijn jullie gevestigd?
Wij zijn gevestigd in Meise, België

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Waarom duurt het zo lang?
Onze excuses voor de vertraging. Soms kan internationale verzending langer duren dan verwacht door inklaring. U kunt uw bestelling echter altijd volgen en zien waar deze zich bevindt. Als u nog steeds denkt dat u hulp nodig heeft bij het traceren van uw pakket of als u er informatie over wilt, neem dan per e-mail contact met ons op via info@vannity.eu.

Heeft u een terugbetalingsbeleid?
Wij doen ons best om eventuele problemen van onze klanten met hun online artikelen op te lossen. Indien u toch een terugbetaling wenst op uw bestelling, kunnen wij uiteraard de betaling uitvoeren, op voorwaarde dat de claim wordt ingediend binnen 30 dagen na de besteldatum en het (de) betrokken product(en) niet in de uitverkoop zijn. Lees voor meer informatie over ons retourbeleid.